Bromfield
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

30.7.2016 // Viikonloppuleirin saunailta

Siirry alas

30.7.2016 // Viikonloppuleirin saunailta Empty 30.7.2016 // Viikonloppuleirin saunailta

Viesti kirjoittaja cihara lähetetty La Heinä 30, 2016 12:37 pm

Viikonloppuleirin saunailta


Hotellin rantasauna lämpeää ja leiriläiset sekä tallin henkilökunta kokoontuvat viettämään iltaa lammen rannalle, jossa myös uiminen onnistuu. Tarjolla iltapalaksi muurinpohjalettuja erilaisilla täytteillä suolaisesta makeaan ja saunajuomat. Vietetään hauska ilta yhdessä!

Viikonloppuleirin saunailta suoritetaan siis roolipelaamalla ja selkeyden vuoksi roolipeli suoritetaan omassa topicissaan. Peli alkaa lauantaina 30.7. (tänään) illemmalla ja loppuu 7.8. klo 18.00 ellei iltaa katsota loppuneeksi ennen tätä.
 
Pelivuorot jaetaan etukäteen. Suositeltavaa on ilmoittaa esim. edellisen vuoronsa yhteydessä, jos tietää olevansa pidemmän aikaa epäaktiivisena. Vuoronsa voi käydä myös ohittamassa lyhyellä ilmoituksella. Vuorossa seuraava voi myös kirjoittaa oman vuoronsa, jos edellinen ei ole päässyt pääsääntöisesti yli 12 tuntiin (yöaikana oman harkintansa mukaisesti) vastaamaan ja on itse innokas jatkamaan.

Roolipelivuorot:
cihara
Magnus
Nadia
Jeremy
Posy
cihara
cihara
Danielle Laine, tallin omistaja

Viestien lukumäärä : 53
Join date : 25.03.2015
Paikkakunta : Valence, Ranska

http://ciharan.webs.com/bromfield.htm

Takaisin alkuun Siirry alas

30.7.2016 // Viikonloppuleirin saunailta Empty Vs: 30.7.2016 // Viikonloppuleirin saunailta

Viesti kirjoittaja cihara lähetetty La Heinä 30, 2016 1:37 pm

Aimeen näkökulmasta:

Polku rantasaunalle oli reunustettu lyhdyin, jotka pääsisimme pian sytyttämään, kun vielä matalalta paistava aurinko pian painuisi horisontin taakse. Kannoin sylissäni korillista iltapalatarvikkeita ja perässäni kävelevät Posy ja Nicky olivat samoin saaneet sylinsä täyteen tarjottavat. Laskimme tavarat terassin suurelle pöydälle ja tytöt alkoivat purkaa omia korejaan asetellen niitä kauniisti esille pöydälle.

”Voi kun täällä näyttää nätiltä”, huudahti Danielle saapuessaan paikalle.
Saunan ovesta astui ulos hihaansa yskivä Jeremy ja samalla oven avauksella terassille pöllähti savupilvi.
”Ei olla vielä ihan onnistuttu”, kähähti Jeremy yskimisensa seasta ja samalla jostain hänen takaansa savun keskeltä kuului matalaa kiroilua ranskaksi. Jeremy ja Jacques olivat tarjoutuneet saunan lämmittäjiksi, mikä ei näyttänyt nyt menevän ihan suunnitelmien mukaisesti.
”Katotaan päästäänkö saunomaan tänään ollenkaan”, naurahti Danielle.
”Kun saatte sen syttymään niin tuossa on toi nuotiopaikan sytytys myös tekemättä!” hän korotti vielä ääntään niin, että saunassa Jacqueskin kuuli ja sai vastaukseksi kovaäänisempää kiroamista.
”Voi olla, että se jää meidän hoidettavaksi”, sanoi Posy katsahtaen pöydän ääressä istuvaan Nadiaan, joka ei selvästi ollut innoissaan ajatuksesta.
 
”Täältä tulee raavaita miehiä juomien kanssa”, kuului Brendanin ääni, kun hän saapui Magnus seuranaan terassille. Heillä kantoivat raskaan näköisiä sankoja täynnä jäihin upotettuja limuja ja saunaoluita sekä –siidereitä.
”Älkää huoliko, en usko että Danielle suuttuu jos napaatte yhdet miedot ’salaa’”, Brendan sanoi matalalla äänellä Posylle ja Magnukselle Daniellen kadottua saunaan Jeremyn perässä arvioimaan tilannetta.
”Noh eipäs nyt painosteta ketään alkoholinkäyttöön”, hymähdin ja hymyilin alaikäisten leiriläisten suuntaan.
 
Aurinko alkoi olla laskenut ja hämärä laskeutua. Katselin tyytyväisenä saunan ympärillä käyvää tohinaa ja olin varma, että illasta tulisi oikein onnistunut.
cihara
cihara
Danielle Laine, tallin omistaja

Viestien lukumäärä : 53
Join date : 25.03.2015
Paikkakunta : Valence, Ranska

http://ciharan.webs.com/bromfield.htm

Takaisin alkuun Siirry alas

30.7.2016 // Viikonloppuleirin saunailta Empty Vs: 30.7.2016 // Viikonloppuleirin saunailta

Viesti kirjoittaja Magnus // J. lähetetty Su Heinä 31, 2016 12:34 pm

Hevoset oli hoidettu ja leiritunnit käyty läpi, ja kaikki tuntui hyvältä. Oli hauska päästä välillä näkemään uusia maisemia.

Magnus ei koskaan ollut ollut se kaikkein puheliain poika, mitä nyt saaristossa kasvaneena ja sittemmin shetlantilaisesta aksentistaan paljon kuulleena saattoi ehkä odottaakin. Hänellä ei kuitenkaan ollut mitään muita ihmisiä vastaan, eikä hän yleensä kieltäytynyt yhteistyöstä kenenkään kanssa. Tallihenkilökuntaan kuuluva Brendan tuntui onneksi hoitavan puhumisen hänenkin puolestaan, kun poika lampsi tumman tallityöntekijän perässä kantaen juomasankoa kummassakin kädessään. Ne kolahtivat reippaasti, kun Magnus laski ne terassille ja koetti verrytellä kämmeniään.
Tallin omistaja ja pari häiskää puuhailivat jo täydellä teholla saunan kimpussa, ja Magnus jäi paikalle tallityöntekijöiden Brendanin ja Aimeen, Nickyn ja Hemsburyssa näkyneen Posyn kanssa. Australialaismiehen naurama kommentti meinasi ensin mennä ohi, kunnes Magnus tajusi sen olleen osoitettu hänellekin
"Joo, ei tartte", Magnus tokaisi vastaukseksi ja hymähti vähän, "Limu riittää kyllä", hän vakuutti ja tunsi olonsa helpottuneeksi Aimeen kommentista. Ei sillä, ettei sitä nyt olisi pari kertaa koulukavereiden kanssa tullut juhlittua, mutta ei Magnus siitä mitenkään erityisesti pitänyt.
"Mutten myöskään tuomitse. Saatan kyllä juoruta kotona", hän tokaisi sitten Posylle, ja toivoi vitsin olevan ymmärrettävissä, vaikkei hän saman tallin tyttöä vielä hyvin tuntenutkaan. Brendan ainakin nauroi.

Magnus // J.
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

30.7.2016 // Viikonloppuleirin saunailta Empty Vs: 30.7.2016 // Viikonloppuleirin saunailta

Viesti kirjoittaja Nadia L. lähetetty Su Heinä 31, 2016 6:50 pm

Istuin saunarakennuksen terassin pöydän ääressä ja kieltämättä yritin vältellä suurempien tehtävien lankeamista harteilleni; tulen teko tai polttopuiden kerääminen ei ollut ihan minun juttuni. Aamupäiväisellä metsäretkellä oli ollut taas ötököitä vaikka muille jakaa ja odotin nytkin innolla verenimijöiden ilmestymistä illan pimetessä. Huiskautin pelkästä ajatuksestakin hiuksiani kuin hyttysiä hätistellen.

Miehet olivat pistäneet hommat pyörimään - Daniellen työnjohdolla tietenkin. Katselin nyt porukkaa arvioiden. En kieltämättä ollut ihan kauheasti tutustunut leiriläisiin vaan turvautunut enemmän tallin ennestään tuttuun henkilökuntaan. En tiedä oliko kyse omasta alkukankeudestani uusien ihmisten kanssa vai oliko porukka muutenkin samantyyppistä. Posy oli oikein mukavan oloinen nuorempi tyttö. Pojat olin toki arvioinut heti ensimmäisenä päivänä tallinpihalla. Jeremy vaikuttaa tulevan hyvin ainakin Jacquesin kanssa toimeen, ajattelin katsellessani yskivää poikaa, jolla oli kesken saunan kanssa taistelu Jacques seuranaan.

Havahduin ajatuksistani hiukan säpsähtäen, kun tajusin tuijottelevani leiriläisiä mietteiteni lomasta. Brendan ja Magnus olivat juuri saapuneet seuraamme juomien kanssa. Hymyilin Magnusille hänen laskiessa saavit alas. Pitää ehkä alkaa vähän tekemään parempaa tuttavuutta kaikkien kanssa.
"Voin alkaa sekoittelemaan lettutaikinaa", tarjouduin reippaana Aimeelle, joka hymyili hyväksyvästi suuntaani. Apua, pitääkö mun alkaa googlettaa reseptiä.
"Posy haluatko vaikka mittailla mulle jauhoja?" kysyin reippaan oloiselta tytöltä toiveikkaana.

| Mä en ole koneen ääressä tiistaina, hyppikää yli vaan!


Viimeinen muokkaaja, Nadia L. pvm Ma Elo 01, 2016 10:07 pm, muokattu 1 kertaa
Nadia L.
Nadia L.

Viestien lukumäärä : 14
Join date : 29.05.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

30.7.2016 // Viikonloppuleirin saunailta Empty Vs: 30.7.2016 // Viikonloppuleirin saunailta

Viesti kirjoittaja Jeremy K. lähetetty Su Heinä 31, 2016 8:42 pm

Danielle oli käskenyt minut ja Jacquesin lämmittämään saunan, joka taas ei mennyt aivan niin kuin oli tarkoitus. Hienojakoista puunpölyä leijaili joka puolella ja välillä kiukaasta olevat puut tupruttivat saunan savua täyteen melkein syttyessään. Hihaani yskien menin terassin puolelle, johon Danielle saapui juuri paikalle nähdäkseen mukanani terassille pöllähtävän savupilven Jacquesin matalan kiroilun saattelemana. Irvistin hieman naurahtaen Daniellen muistutukselle nuotiopaikan sytytyksestä saunan lisäksi, joka sai Jacquesin saunan puolella kiroamaan kovaäänisemmin.

Terassilla istuivat leirin tyttöjoukko Aimeen kanssa ja Nadiaksi muistelemani tarjoutui sekoittelemaan lettutaikinaa, Magnus ja Brendan olivat hieman kauempana kävelemässä terassille. Jos sauna ja nuotio nyt edes saadaan sytytetyksi.. Ajattelin mennessäni Danielle vanavedessäni takaisin saunan puolelle.

En ollut ehtinyt vielä tutustua muihin leiriläisiin, mutta tallin henkilökunnasta tulin toimeen Jacquesin kanssa. Michalilta jos kysyttäisiin, olisi vastaus varmaan vähän liiankin hyvin, olihan hän tainnut saada vielä kolmannenkin naaman pieneksi hetkeksi Brendanin ja Jacquesin lisäksi mulkoiltavaksi keppostelusta.
"Taidetaan kuitenkin päästä saunomaan tänään!" Havahduin ajatuksistani Jacquesin hurratessa puiden vihdoin sytyttyä, kun Danielle oli etsinyt Jacquesin käyttämän vanhan ja laimentuneen sytytyspalan tilalle vähän uudempia.
"Jos ei tukehduta tähän savun määrään sitä ennen.." Irvistin savun puskiessa vieläkin saunaan piipusta ulos menemisen sijaan.

"Sytytetääs sit vielä toi nuotiopaikka" Jacques sanoi tultuamme terassin puolelle.
"Älkää vaan polttako koko pihaa" Brendan heitti virnistellen ja Jacques heilautti kättään laiskasti tämän suuntaan.

Jeremy K.
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

30.7.2016 // Viikonloppuleirin saunailta Empty Vs: 30.7.2016 // Viikonloppuleirin saunailta

Viesti kirjoittaja Posy River lähetetty Su Heinä 31, 2016 10:37 pm

Ilta on ihanan lämmin, en edes tarvitse pitkähihaista päälleni, mikä nyt ei Englannissa tulisi kuuloonkaan. Magnus ja Brendan kantavat pari saavillista juotavaa pöytään, jonka ääressä minä, Aimee ja Nadia istumme. Brendan vihjaa minulle ja Magnukselle, ettei kukaan toruisi meitä, jos ottaisimme alkoholilliset juomat. Magnus kieltäytyy.
"Voisin minä ehkä yhden ottaa", sanon muina miehinä ja vedän yhden siiderin itselleni. Aimee hymyilee minulle muka-moittivasti, muttei sano mitään. Otan kulauksen juomaa. Se maistuu lähinnä limulle, mutta siinä on pieni sivumaku.
 
Nadia tarjoutuu tekemään lettutaikinaa ja pyytää minua avuksi. Mittaan jauhot kulhoon samalla kun Nadia vatkaa munat ja maidon valmiiksi. Siivilöimme yhdessä jauhot litkun sekaan ja lisäämme suolan ja voin. Ja kas niin, taikina on valmis!
Jacques ja Jeremy ovat meidän kokkailujemme aikana saaneet niin saunan lämpimäksi kuin nuotion sytytetyksi, yllättäen ilman tulipaloa, ja laitamme lettupannun kuumenemaan. Nadia laittaa pannulle voita, ja kun se alkaa ritistä, laitan minä kauhallisen taikinaa paistumaan.
”Älä anna sen olla liian pitkään siinä, ettei se pala”, muistutan Nadiaa.
”Joo, pannu on aika kuuma”, hän myöntää.
”Tahdon kokeilla jotain”, Nadia sanoo ja ottaa pannun käteensä. Hän heilauttaa sitä, lettu nousee ilmaan ja paiskautuu takaisin pannulle, ainakin osittain. Siitä lähtee irti pieni pala, joka putoaa maahan.
”Kyllä se aika hyvin meni”, naureskelen.
”Ainakaan se ei tippunut kokonaan”, Nadia sanoo harmistuneena.
 
Jatkamme lettujen paistamista, ja kaikki alkavat vähitellen kokoontua yhteen.
”No, onko kaikilla ollut hauskaa?” Danielle kysyy porukalta.
”Minulla ainakin. En ollut aiemmin uittanut hevosia, ja se oli kyllä älyttömän hauskaa”, kommentoin lyhyesti ja kuuntelen sitten muiden vastauksia.

Posy River
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

30.7.2016 // Viikonloppuleirin saunailta Empty Vs: 30.7.2016 // Viikonloppuleirin saunailta

Viesti kirjoittaja cihara lähetetty Ma Elo 01, 2016 5:18 pm

Brendanin näkökulmasta:

Jacques ja Jeremy olivat kuin olivatkin onnistuneet saunan sytyttämisessä ja siirtyneet nuotion pariin. Nappasin kaksi kaljaa mukaani ja astelin miesten luokse.
"Here you go", sanoin ojentaessani toista Jeremylle.
"Mitä tää tällänen palvelu on?" kysyi Jacques silmiä pyöräyttäen, kun otinkin itse kulauksen käteeni jääneestä tölkistä jättäen hänet ilman juomaa. Olin kieltämättä ollut tuomassa yhden kummallekin tulentekijälle, mutta viime hetkellä tullut toisiin ajatuksiin.
"Kokeilepa vaikka huutaa Daniellelle, se palvelee sua mielellään", sanoin ja sain Jeremynkin naurahtamaan - tallin omistajan aikaisempi työnjakoon liittynyt käskytys oli varmaan paljastanut hänellekin kuka täällä palvelisi ja ketä. Vilkaisimme parahiksi terassille päin nähdäksemme, kuinka Danielle ohjeisti Aimeeta lyhtyjen oikeaoppisessa sytyttämisessä.

Katseeni osui yhteen terassilla lettutaikinaa vatkaavan Nadian kanssa.
"Pistäkääs pojat parastanne, siellä naiset tarkkailee teidän suoriutumista alfaurostehtävistä!" käännyin Jeremyyn ja Jacquesiin päin kiusoitellen.
Luultavimmin Nadia oli vain tarkistanut nuotiopaikan tilanteen, mutta en toisaalta olisi ihmetellyt vaikka hän olisi katsastanut jompaa kumpaa miehistäkään.

Kun nuotio oli saatu sytytettyä ja letut paistettua, siirryimme kaikki terassille pöydän ääreen syömään. Leiriläiset kertoilivat omista kokemuksistaan ja Danielle säkenöi selvästi tyytyväisenä kaikkien vastauksiin. Vaalea nainen oli ollut niin hermoraunio leirin lähestyessä, että olimme Jacquesinkin kanssa yrittäneet vain pysyä pois hänen tieltään. Michal ja Ameliekin olivat nyt liittyneet seurueeseen.
"Jos naiset eivät kohta ala saunomaan, niin se on sekasaunan paikka", julisti Jacques pian.
Danielle mulkaisi häntä pahasti pöydän toisesta päästä ja Michal antoi ranskalaissetämäiseen tapaansa reippaan läppäisyn Jacquesin takaraivolle.
"Ehkä se on saunomisen paikka siis", sanoi Amelie kikattaen ensin veljensä saamalle kurinpalautukselle.

//Ainiin huomenna 2.8. saa hyppiä minun yli kokonaan, olen mukavan 14h työpäivän töissä...
cihara
cihara
Danielle Laine, tallin omistaja

Viestien lukumäärä : 53
Join date : 25.03.2015
Paikkakunta : Valence, Ranska

http://ciharan.webs.com/bromfield.htm

Takaisin alkuun Siirry alas

30.7.2016 // Viikonloppuleirin saunailta Empty Vs: 30.7.2016 // Viikonloppuleirin saunailta

Viesti kirjoittaja Nadia L. lähetetty Ke Elo 03, 2016 1:37 pm

Tarkkailin sytyttettävän nuotion ympärille kerääntyneitä miehiä taikinaa sekoitellessani. Jeremy oli jo saanut kaljan käteensä Brendanilta ja Jacques näytti hapanta naamaa kuivin suin. Miehellä oli tainnut mennä saunan sytyttäminen tunteisiin, kun ei tuntunut juttu lentävän ihan samaan malliin kuin yleensä. Brendan ja Jeremy puolestaan tuntuivat olevan hyvällä päällä. Näin heidän naureskelevan jotain yhdessä ja käänsin katseeni äkkiä pois ennen kuin he huomaisivat tuijotukseni.

"Ei enempää kananmunia", älähti Posy, kun olin ojentamassa kättäni kananmunakennoa kohti.
Naurahdin vastaukseksi ja annoin tytön jatkaa jauhojen mittaamista. Ei musta kyllä leipuria tulisi, ajattelin pohtien kyvyttömyyttäni seurata selkeitä ohjeita.
Siirryimme paistamaan lettuja nuotion ääreen ja innoistuin jopa yrittämään letun kääntämistä heittämällä - osittain onnistunein tuloksin. Jacques kävi nappaamassa palan paistettujen lettujen kasasta aiheuttaen kovaäänistä huutoa niin minun kuin Posynkin suusta. Mies oli saanut vihdoin oluen käteensä ja tulen teosta aiheutunut vastuun paino hartioilla oli selkeästi poistunut.

Ruoka maistui kaikille pöydän ääreen kerääntyneille.
"Hyviä lettuja", kehui Jeremy ja hymyilin hänelle aurinkoisesti vastaukseksi, vaikka tiedostinkin lettujen olleen lähinnä Posyn saavutus.
Juttelin ruokailun lomassa vieressäni istuvan Magnusin kanssa. Hän kertoi arjestaan Hemsburyssä ja hevosestaan Dannystä. Pojalla oli mielenkiintoinen aksentti, joka hymyilytti minua aluksi - pidin sitä kuitenkin oikein suloisen kuuloisena, enkä ollut muutenkaan paras arvostelemaan oman ranskalaisen aksenttini ansiosta.

"Minusta oli tosi kiva päästä ratsastamaan Frejllä ekoja kertoja", sanoin omalla vuorollani, kun leiriläiset kertoivat kokemuksistaan. Tämä aiheutti muissa leiriläisissä hieman ihmetystä ennen kuin pääsin selittämään, että olin aloittanut tallilla hoitajana vasta vähän aikaa sitten.

"Jos naiset eivät kohta ala saunomaan, niin se on sekasaunan paikka", kuulin Jacquesin sanovan ja ehdin juuri parahiksi katsahtaa Michalin ilmettä ennen kuin tämä läimäytti nuorempaa kollegaansa takaraivolle. Olin tikahtua naurusta, mihin osasyyllisenä taisi olla ruuan kanssa juomani siideri. Aimee ja yllätyksekseni Brendan alkoivat keräilemään astioita kasaan ja pian olisi ilmeisesti naisten saunavuoro.
Nadia L.
Nadia L.

Viestien lukumäärä : 14
Join date : 29.05.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

30.7.2016 // Viikonloppuleirin saunailta Empty Vs: 30.7.2016 // Viikonloppuleirin saunailta

Viesti kirjoittaja Jeremy K. lähetetty Ke Elo 03, 2016 11:53 pm

Nuotion sytyttämisen jälkeen kaikki olivat siirtyneet terassille pöydän ääreen syömään ja kuuntelin muiden kokemuksia leiristä, jutellen samalla ohimennen Brendanin ja Jacquesin kanssa Bromfieldistä ja hevosista.

"On ollut hauskaa nähdä, miten Smirky reagoi uuteen paikkaan, sen pitäisi olla kaikkeen tottunut kenttähevonen mutta.. tiedätte varmaan mitä tarkoitan", sanon omalla vuorollani virnistäen. Smirky oli jälleen kerran käyttäytynyt välillä jo lähes niin kuin kenttähevosen voisi olettaa, mutta suurimman osan ajasta tamma oli ollut kuin se nelivuotias juuri laukkaradoilta ostettu paholainen. Kuullessaan leirille osallistumisestani Bromfieldissä, oli Ranskassa asuva isoveljeni tarjonnut omia kenttähevosiaan lainaan. Hän ei edelleenkään ymmärtänyt miksi pidin Smirkyn kun olisin voinut jatkaa paremmallakin hevosella.

Kaikkien syötyä ja jäätyä juttelemaan leiriin liittyvistä asioista, Jacques tokaisi kohta olevan sekasaunan paikka jos naiset eivät kohta menisi saunomaan. Pidättelin naurua suupielet nykien Michalin läimäyttäessä nuorempaa miestä takaraivolle ja Daniellen mulkaistessa Jacquesia pahasti. Aimeen kuitenkin kikattaessa veljensä kohtalolle, epäonnistuin naurun pidättelyssä surkeasti ja Danielle sai lisää mulkoiltavaa. Ehkä myös parilla kaljalla oli tekemistä asian kanssa.

Aimeen ja Brendanin alkaessa keräämään astioita tarjouduin auttamaan kaksikkoa, mutta päädyin sammuttamaan nuotiota Jacquesin kanssa Michalin pitäessä vahtia sivummalla. Nuotio olisi varmasti sammunut nätisti itsekseenkin, mutta Michal taisi olla asiasta eri mieltä.
"Voisin melkein muuttaa Suomesta Ranskaan ja tuoda Smirkyn tänne", pohdin ääneen ja voin vaikka vannoa, että Michalin normaalisti samana pysyvä ilme taisi käydä epätoivon partaalla. Olihan Smirky kilpahevonen, mutta kuitenkin.. noh, omanlaisensa, ajattelin virnistellessäni itsekseni ja seuratessani sivusilmällä muiden edistymistä. Brendan ja Aimee olivat jo melkein saaneet terassin pöydän siivottua.

Jeremy K.
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

30.7.2016 // Viikonloppuleirin saunailta Empty Vs: 30.7.2016 // Viikonloppuleirin saunailta

Viesti kirjoittaja cihara lähetetty To Elo 04, 2016 8:23 pm

Jacquesin näkökulmasta:

Naishenkilöt olivat alkaneet siirtyä saunan puolelle juoruamaan, kun sammutimme nuotiota Jeremyn kanssa. Nuorempi poika oli ollut oikein hauskaa seuraa koko leirin ajan, tunsin melkein bromancen alkavan kukinnan jo ilmassa. Vilkaisin terassille, jossa Brendan istuskeli olut kädessään jutellen Amelien kanssa. B&J-tiimi toki olisi ja pysyisi, mutta kyllähän nyt yksi J Junior mukaan mahtuisi.

Näiden ajatuksien tunnelmassa ilmeeni taisi olla vähän turhankin riemastunut, kun Jeremy mainitsi jotain Ranskaan muuttamisesti. Liekö hänen ajatuksensa ollut vain oluen innoittama, mutta lähdin heti tyrkyttämään Ranskan hyviä puolia.
"Ja hei, Nadia on silmäillyt sua siihen malliin, että eihän sitä tiedä jos täältä saisi ranskalaisen pimun heti kylkeen!"
Vilkaisin heti ympärilleni tarkistaakseni ettei tummaa tyttöä näkynyt lähettyvillä - tempperamenttiselta Nadialta olisin saattanut saada jo päivän toisen iskun kallooni. Onnekseni ainut kuuloetäisyydellä oleskeleva henkilö oli paheksuvasti tarkkaileva Michal.
"Ja Michal on kieltämättä aika hyvä valmentaja olla lähes aina käytettävissä", sanoin madaltaen ääntäni.

"Mitäs täällä supistaan!" huudahti Brendan, joka nappasi minut ja Jeremyn kainaloihinsa.
"Valmiina saunaan ja naku-uinnille?" hän kysyi ensimmäisten naisten ilmestyessä takaisin terassille saunasta
"No ei mennä", sanoimme kaikki kolme melkein yhteen ääneen, kun Michal näytti olevan valmis kieltämään julkisen alastomuuden.
cihara
cihara
Danielle Laine, tallin omistaja

Viestien lukumäärä : 53
Join date : 25.03.2015
Paikkakunta : Valence, Ranska

http://ciharan.webs.com/bromfield.htm

Takaisin alkuun Siirry alas

30.7.2016 // Viikonloppuleirin saunailta Empty Vs: 30.7.2016 // Viikonloppuleirin saunailta

Viesti kirjoittaja Magnus // J. lähetetty To Elo 04, 2016 8:26 pm

Lettukestittely oli mukava iltaohjelma ja ruoka yllättävän onnistunutta näin sekavan sakin valmistelemaksi. Ja vaikkei vaaleahiuksinen Magnus pienen Coca Cola-pullonsa kanssa ehkä ollut pöytäseurueen vakavimmin otettava jäsen, hänellä oli ihan hauskaa. Oli kiva päästä kuulemaan erilaisten ihmisten juttuja, eikä aina sitä samaa vanhaa. Varsinkin kun jutut kääntyivät hevosiin.
Nadia, se nuori nainen joka vaikutti olevan tuttu Bromfieldin paikkojen ja tapojen kanssa, yllätti sanomalla, että ilahtui ratsastaessaan Frejllä ensimmäistä kertaa. Magnus kurtisti kevyesti kulmiaan, mutta asia selvisikin sitten nopeasti. Eipä Magnuskaan niin kovin monella kotitallin hevosella vielä ollut ratsastanut, vaikka se johtuikin lähinnä oman hevosen omistamisesta. Kun ajatus nyt kerran siirtyi Dannyyn...
"Bromfield ja kaikkien muiden trailerit täynnä isoja kilpahevosia, ja me tultiin Hemsburysta kahden lihavan cob-tamman kanssa", hän virnisti hieman. Ei sillä, Danny oli kyllä voittanutkin tyypilleen tarkoitettuja show-luokkia, mutta sellaiset eivät tainneet ihan olla bromfieldiläisten tähtäimessä.

Magnus // J.
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

30.7.2016 // Viikonloppuleirin saunailta Empty Vs: 30.7.2016 // Viikonloppuleirin saunailta

Viesti kirjoittaja Magnus // J. lähetetty To Elo 04, 2016 8:28 pm

//ja heti jäin kärryiltä kun en tajunnut uusinta viestiä vilkaista ennen lähettämistä :'D hups

Magnus // J.
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

30.7.2016 // Viikonloppuleirin saunailta Empty Vs: 30.7.2016 // Viikonloppuleirin saunailta

Viesti kirjoittaja Nadia L. lähetetty To Elo 04, 2016 9:59 pm

Saunassa oli naisilla mukava tunnelma ja juttu kulki ehkä vähän alkoholin saattelemanakin nopeasti leirin miesväkeen.
"Eikö sua Posy kiinnostaisi tuo teidän Magnus? Sehän on aika söpö", kysyin miettien nuorempia leiriläisiä, jotka olivat samalta tallilta lähtöisin.
Posy lähinnä vain kikatteli vastaukseksi.
"Mä en ainakaan haluaisi olla samalla tallilla oman poikaystävän kanssa", sanoi Amelie, jonka miesjutuista en ollut koskaan kuullut mitään.
"Eiköhän sulle ole tuo velikin ihan riittävästi", sanoi Danielle nauraen .
"Ei mua ole kyllä haitannut ollenkaan olla eksän kanssa samassa työpaikassa", tokaisi Aimee ja katsoin häntä ihmetellen.
"Ai mitä, Jacques vai?" kysyin silmät pyöreinä. Tämä aiheutti Bromfieldin naisväessä huvitusta.
"No ei! Brendanin kanssa seurusteltiin joskus", selitti tallimestarimme.

"Tekisi mieli käydä uimassa", pohti Amelie.
"Mulla on uimapuku tuolla kyllä, mäki voisin tulla", vastasin hänelle innostuen ajatuksesta.
Nadia L.
Nadia L.

Viestien lukumäärä : 14
Join date : 29.05.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

30.7.2016 // Viikonloppuleirin saunailta Empty Vs: 30.7.2016 // Viikonloppuleirin saunailta

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa