Bromfield
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nina Evrard (hoitaja)

Siirry alas

Nina Evrard (hoitaja) Empty Nina Evrard (hoitaja)

Viesti kirjoittaja Nina Evrard lähetetty Pe Elo 19, 2016 4:44 pm

Nina Evrard (hoitaja) 2ylp653

Nimi: Nina Amalie Evrard
Syntymäpäivä ja ikä: 25.9.1994, 21v

Hoitohevonen: Alida

Pituus: 164cm
Hiusten väri: Punertavan ruskea
Silmien väri: Siniharmaa

Historia: Nina on asunut perheensä kanssa elämänsä aikana niin synnyinmaassaan Ranskassa, kuin äitinsä kotiseuduilla Suomessa. Nelivuotiaana Suomeen muutettuaan Nina ehti käydä alakoulun ja ensimäisen luokan yläkoulua, ennen kuin muutto takaisin Ranskaan kutsui. Suomessa hän tutustui äitinsä lapsuudenharrastukseen ratsastukseen. Hevostelun Nina aloitti ratsastuskoulussa, jossa hän ensimmäisen kerran kiipesi pienen ponin selkään 6-vuotiaana. Ranskassa asuessaan opiskeluiden vuoksi ratsastus jäi taka-alalle ja lopulta kokonaan pois, joskin nyt Valenceen muutettuaan Nina törmäsi Bromfieldiin, ja löysi jälleen aikaa ja innostuksensa palata hevosten pariin. 

Luonne: Nina on useimmiten positiivinen ja pirteä nuori nainen, jonka kanssa on helppo tulla toimeen. Loistavan huumorintajun turvin hän ei helposti suutu, joskin kimpaantuessaan hakee pientä etäisyyttä kyseiseen henkilöön, vaikka leppyykin nopeasti. Kilpailuhenkisyys on Ninalla verissä, hän inhoaa häviämistä ja haluaa aina yltää parempaan ja parempaan ylittäen itsensä. Ninalla on periaate siitä, että aloitetut hommat täytyy saattaa kunnialla loppuun, eikä hän näin ollen halua jättää asioita puolitiehen. 

Hevosten kanssa Nina on rohkea ja määrätietoinen. Hän pitää haastavista hevosista ja niiden tuomasta jännityksestä ollen hiukan uhkarohkeakin. Satulasta Nina on pudonnut ties kuinka monta kertaa, mikä ei tosin tunnu häntä erityisemmin painavan. Kärsivällisyys naisella on kohdillaan ja hän jaksaa paimentaa ilkikurista ponia ympäri tarhaa, vaikka muut olisivatkin jo luovuttaneet. 

Hevosten lisäksi muita mielenkiinnon kohteita Ninalle ovat musiikki sekä kielet. Nainen osaakin sujuvasti ranskaa, englantia sekä suomea ja työn alla on iki-ihana espanja, josta Nina ei vielä osaa alkeita enempää. Musiikillisesti Nina on aina ollut lahjakas, hän tykkää laulaa sekä soittaa kitaraa. Usein tallissakin saattaa kuulla Ninan hyräilevän lempi kappaleitaan yksinään.

Ulkonäkö: Nina tykkää pukeutua rennosti. Tallilla hänen päällään näkee yleensä ratsastushousut tai kesäisin shortsit sekä mukavan hupparin. Hiuksensa Nina kietaisee nopeasti joko huolettomalle nutturalle tai letille.
Nina Evrard
Nina Evrard

Viestien lukumäärä : 2
Join date : 18.08.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Nina Evrard (hoitaja) Empty Vs: Nina Evrard (hoitaja)

Viesti kirjoittaja cihara lähetetty Pe Elo 19, 2016 11:04 pm

aktiivinen viimeksi 18.8.2016 ok
Hoidathan lokakuun aikana.

Taso ja saavutukset

Taso 1
Hoitokertoja 0
Rahatilanne 0v€

Seuraavalle tasolle etenemiseen sinun täytyy:
käydä hoitamassa kaksi kertaa
sisällyttää väh. yksi tallin henkilökunnan jäsen väh. yhteen tarinaan (muu kuin vastuuhenkilö)
pestä hoitohevosesi
huoltaa hoitohevosesi varusteet


ei vielä tapahtumia
cihara
cihara
Danielle Laine, tallin omistaja

Viestien lukumäärä : 53
Join date : 25.03.2015
Paikkakunta : Valence, Ranska

http://ciharan.webs.com/bromfield.htm

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa