Bromfield
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yksärihaku

Siirry alas

Yksärihaku Empty Yksärihaku

Viesti kirjoittaja cihara lähetetty Pe Toukokuu 20, 2016 4:24 pm

Kun olet varma, että Bromfield on oikea paikka sinulle ja hevosellesi ja olet selaillut tallin esittelyn ja yksityiset -toimintasivun läpi, on aika kirjoittaa hakemus. Muistathan, että hevosen omistajana saat myös luoda itsellesi juuri sellaisen hahmon kuin haluat, sinun ei tarvitse esiintyä omana IRL-itsenäsi. Myöhemmin pääset kirjoittamaan esittelyn itsestäsi omaan kaappiisi, joten muutaman sanan esimaku esittelyyn riittää tässä kohtaa.

Sisällytäthän hakemukseesi ainakin seuraavat asiat:

  • hevosen nimi, kutsumanimi ja sivujen osoite
  • lyhyt esittely hevosesta
  • oma nimesi (etunimi&sukunimi) ja sähköpostisi
  • muutama sana itsestäsi
  • erityistoivomukset/hoito-ohjeet hevosellesi: esim. karsinapaikka, tarhaus. Hoito-ohjeet tulevat hevosesi hoitopäiväkirjan aloitusviestiin.
  • miksi päädyit valitsemaan Bromfieldin?


Karsinapaikkoja tällä hetkellä vapaana 8 kpl.


Viimeinen muokkaaja, cihara pvm Su Kesä 26, 2016 4:46 pm, muokattu 2 kertaa
cihara
cihara
Danielle Laine, tallin omistaja

Viestien lukumäärä : 53
Join date : 25.03.2015
Paikkakunta : Valence, Ranska

http://ciharan.webs.com/bromfield.htm

Takaisin alkuun Siirry alas

Yksärihaku Empty Joy yksityiseksi Bromfieldiin

Viesti kirjoittaja ScrewDriver lähetetty Su Toukokuu 22, 2016 5:36 pm

Hevosen nimi: Bromfield Joya Suave "Joy"
Osoite: http://beutelratte.altervista.org/
Hevosen esittely: Nuori Joy on käytökseltään erittäin vauvamainen pikku ipana, josta löytyy luonnetta molempiin ääripäihin eikä välissä käydä kuin harvoin. Pienokainen luulee olevansa kaksikin kertaa suurempi kuin oikeasti vielä on, mutta sen katseleminen on yleensä vain huvittavaa. Tamma on melkeimpä aina suloinen ilopilleri, vaikkakin energian purkautuessa siitä saattaa kehkeytyä jos jonkinmoinen riiviö.
Se pitää rapsutteluista ja ihmisten huomiosta, ja erityisesti lapset ovat sille kuin leikkikavereita. Neiti ei arastele yhtään, vaikka ehkä välillä pitäisi, ja saattaa alkaa isottelemaan jopa haukkuvalle koiralle. Taluttaessa nuorukaista ei kiinnosta ohjastajan päämäärä alkuunkaan, sillä se on aina rimpuilemassa vastaan tai rientämässä muualle. Kuitenkin tomera ihminen saa leidin rauhoittumaan ja kulkemaan jopa nätisti vierellä. Ruokaillessa, laitumelta haettaessa tai valmistautuessa varsa on aina innoissaan ja rynnistämässä eteenpäin, eikä sitä estä mikään. Unen tarttuessa pienokaista silmäkulmasta, se osaa kuitenkin rauhoittua ja jopa jäädä paikoilleen. Joyn kanssa ei ikinä tule tylsää, se on takuuvarma asia. 
Omistajan nimi: Laura Qvintus
Esittely: Laura on itsevarma ja eteenpäin suunnistava ihminen, joka ei kovin helposti anna periksi. Hän on pikkutarkka, mutta osaa myös pitää hauskaa ja rentoutua. Nuoren naisen kanssa saa olla myös varuillaan sen kanssa mihin kommelluksiin haluaa joutua ja mihin ei, sillä kun tuli on irti on sitä vaikea sammuttaa. Hän on puhelias ja kantaaottava, mutta myös ärsyttävä viisastelija, josta jokainen jossain vaiheessa haluaa päästä eroon. Tiettyjen ihmisten kanssa hän on kuitenkin kuin eri ihminen; auttavainen, sympaattinen ja hiljainen, sekä osaa tukea jokaista huonon päivän sattuessa. Hevospiirreihin neiti eksyi jo varhain ja siltikin hengessä pyörii mukana vaikka taukoa olisikin eikä innostus riittäisi. Tietämystäkin riittää. Laurasta löytyy melkein mihin vain, ja haaveet ovat suuret.
Erityistoiveet: Tarhattaisiin mielellään lähellä muita, sillä on vasta varsa ja osaa selvittää tiensä takaisin kavereiden luo minkä tahansa aidan takaa. Sama myös karsinapaikan kanssa, sillä neiti saa vaikka seinät kaadettua jos jää yksin talliin. Mieluiten tammalle hoitaja! Smile
Hoito-ohjeet: 
Hoitaessa: innokas, joten kannattaa olla tarkkaavainen ettei neiti karkaa, sen päässä kun sattuu pyörimään aina kaikenlaista.
Taluttaessa/muuten kanssakäydessä: tomera ote ja käytös, sekä muistutus siitä aina silloin tällöin ettei tamma keksi uutta pakosuunnitelmaa
Miksi Bromfield?: Siksi Bromfield, että tallinomistaja on tuttu ja tamma on alkuperältään täältä, molemmille osapuolille tällöin tuttua ympäristöä. Toinen syy on se, että toiminta vaikuttaa laadukkaalta ja aktiiviselta, eikä omistaja tyhmyydeltään jaksanut/osannut etsiä /löytänyt sopivaa tallia...heh

   ScrewDriver [VRL-14365]


// Hei Laura ja tervetuloa Bromfieldiin!

Ihanaa, että päätitte jäädä Joyn kanssa meille asumaan:) Kasvattitallimme on tällä hetkellä vielä tyhjillään, joten voitaisiin sijoittaa Joy ainakin väliaikaisesti päätalliin Nolan viereen karsinaan 4 ja tarhata se Nolan kanssa (Nola voi tarhata nyt väliaikaisesti koko päivän näin seuralaishommissa ollessaan). Siirretään Joy sitten kirppulaan, kun sinne saadaan samanikäistä seuraa. Tallihenkilökunnan Amelie on varmasti riemuissaan tästä uudesta asukkaasta, hän onkin vinkunut pikkuisten asukkaiden perään. Hän pitää varmasti pikkuisestasi huolta, kun et ole itse paikalla!

Rekisteröidy seuraavaksi foorumille, niin pääset tekemään itsellesi kaapin. Ohjeet kaapin tekemiseen löytyy siitä osasta foorumia. Linkitän Joyn tallin sivuille ja pistän sinulle vielä sähköpostia tuosta hoitaja-asiasta:)


ScrewDriver
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Yksärihaku Empty Leolle tallipaikka Bromfieldistä?

Viesti kirjoittaja Manta Kaukola lähetetty La Kesä 25, 2016 7:41 pm

Vapaamuotoinen tallipaikkahakemus:
Haen tallipaikkaa nuorelle haflinger varsalleni, Leontopodium alpinumille, eli Leolle. Leo on leikkisä ja iloinen nuorukainen, jonka kanssa tarvitsee lehmän hermoja. Leo on arka ja kavahtaa uusia asioita, sekä ihmisiä, joten sille pitää antaa aikaa totutella sekä ihmisiin, että pelottaviin asioihin. Hoitotoimenpiteet sujuvat Leolta hienosti, vaikka se tahtookin aina hieman pyöriä ja pelleillä. Leo pysyy aidoissa eikä yritä ryömiä ali tai rynniä läpi. Leossa, kuten kaikissa muissakin hevosissa, on ne omat ei-niin-ihanat-piirteensä. Se nimittäin haluaa talutettaessa itse määrätä minne mennään ja millä tahdilla. Jos suunta ei passaa herralle, se saattaa kiukutella ja riuhtoa haluamaansa suuntaan tai lähteä vetämään. Joskus saattaa myös nousta pystyyn, mutta se on erittäin harvinaista. Muiden hevosten kanssa Leo pärjää niin kauan hienosti, kunnes se alkaa leikkiä liian rajusti tai haastaa korkeammassa asemassa olevia.


Hevosesi hoito-ohjeet ja erityistoiveet:
Leolle sopii kaikki paikat tallissa ja tarhoissa, kunhan pikkuinen tulee vain toimeen omalla paikallaan. Toivoisimme kuitenkin, että Leo saisi olla mahdollisimman paljon tarhassa ja saisi mahdollisesti paljon erilaisia ihmis- sekä hevoskontakteja. Tarvitsee tietenkin omaakin rauhaa. Leolla on myös valitettavasti heinäallergia, joten orin heinät pitäisi liottaa ennen antamista. 

Vapaamuotoinen esittely itsestäsi (sisällytä tähän myös sähköpostiosoitteesi):
Minä olen Manta Kaukola, 15-vuotias, suomalainen nuori. Olen melko kokematon ratsastaja, mutta hoitajana olen hyvin etevä. Tarvitsisin vielä aika paljon opetusta ratsastuksen suhteen, mutta siksihän minulla on Leo. Kärsin lievästä sosiaalisten tilanteiden pelosta, joten se vaikuttaa sosiaalisiin kontakteihini paljon. Ei siis kannata ottaa nokkiinsa, jos lähden pois minua ahdistavasta tilanteesta, kuten jostain kahdenkeskeisestä keskustelusta. Kahdenkesken minua on kuitenkin helpoin tapa lähestyä, sillä suurinta ahdistusta aiheuttavat ryhmätilanteet. Minut tavoittaa helpoiten sähköpostistani:evieliiv@gmail.com ja minusta voi lukea tarkemmin täällä.

Mikä sai sinut valitsemaan Bromfieldin tallipaikaksesi?
Valitsin Bromfieldin siksi, että satun asumaan melko lähellä tallia. Mutta myös siksi, että Bromfieldin henkilökunta on hyvin asiantuntevaa ja rentoa, joka miellyttää minua suuresti. Lisäksi Bromfieldin tilat ovat upeat ja talli on hyvä kasvupaikka Leolle. Tallilla ei ole liikaa hevosia, mutta ei myöskään liian vähää. Hoitomaksu on myös sopiva siihen nähden, mitä Bromfield tarjoaa ns. vastineeksi. 

// Moikka ja tervetuloa Bromfieldiin!

Leo on oikein tervetullut lisä asukkaisiimme varsinkin nyt, kun toinen yksäri Joy on ollut vähän ikäistään seuraa vailla. Pikkuiset pääsevät nyt majoittumaan kasvattitalliin eli Kirppulaan ja tarhaamaan yhdessä koko päiväksi. Tallin työntekijöistä Amelie on päävastuussa niiden huolehtimisesta.

Voit nyt rekisteröityä foorumille, niin pääset tekemään itsellesi kaapin vielä tänne. Tarkemmat ohjeet löytyy siitä foorumin osuudesta. Lisäilen Leon sivut hevoslistaukseen ja muualle ja teen teille hoitopäiväkirjan, kun olet saanut kaapin tehtyä.

Kiva saada teidät mukaan porukkaan! Smile

- cihara

Manta Kaukola
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Yksärihaku Empty Vs: Yksärihaku

Viesti kirjoittaja Disa S lähetetty Ke Heinä 13, 2016 12:48 pm

Hevonen: Norma Jeane
Nono on loukkaantumisesta pikkuhiljaa toipuva kokenut kilpaesteratsu. Raudikko tamma on luonteeltaan hieman tuuliviiri - se voi yhtenä hetkenä patsastella paikoillaan ihan rauhassa, mutta seuraavana se on jo menossa rytinällä jonnekin. Nono osaa olla myös kivan leppoisa ja muuten se onkin erittäin mukava käsitellä sekä antaa tehdä kaikenlaiset toimenpiteet. Kunhan pitää silmät auki, tamman kanssa pärjää erinomaisesti.

Omistaja: Disa Sund (disasterne at gmail . com)
Hevosalalla työskentelevä ja Suomessa omaa tallia pitävä reilu parikymppinen nainen. Tarmokas ja iloinen persoona, joka voi kuitenkin alkuun olla hieman hiljaisempi. Kun tutustuu porukkaan paremmin, oikein puhelias. Oman tallin vuoksi ei pysty olemaan Nonon luona koko aikaa. Tammaa käy kuitenkin katsomassa säännöllisesti joko Disa itse tai joku muu hommaan nakitettu.

Erityistoiveet:
Tarhaus yksin (tai superrauhallisen kaverin kanssa)
- Onnistuuko kävelytys tallin puolesta, jos/kun omistaja ei ole paikalla?

Hoito-ohjeet:
Päivittäinen jalkojen kylmäys
- Toisinaan/huonolla kelillä saattaa pöllöillä taluttaessa

Miksi Bromfield?
- Sopivat puitteet
- Ollaan Nonon kanssa viihdytty aiemminkin eteläisemmässä Ranskassa Very Happy


// Tervetuloa Bromfieldiin!

Nonolle löytyy karsina tammakäytävän karsinasta 5 ja tarhaus yksinään onnistuu. Tarhamme ovat sen verran suuria, että jos toipilastarhaukselle on tarvetta, voidaan puolittaa nykyisistä tarhoista vähän pienempi kaistale Nonon kuntoutumisen turvaamiseksi. Kävelytys onnistuu poissaollessasi, tallityöntekijöistä Brendan voi varmasti ottaa Nonon hoidon vastuulleen, kun et itse pääse tallilla käymään.

Voit nyt rekisteröityä foorumille, niin pääset tekemään itsellesi kaapin. Tarkemmat ohjeet löytyvät siihen tarkoitukseen nimetystä foorumin osuudesta. Lisäilen Nonon sivut hevoslistaukseen ja muualle nyt ja teen teille hoitopäiväkirjan, kun olet saanut kaapin tehtyä.

Pikaisiin kuulemisiin!

- cihara

Disa S
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Yksärihaku Empty Vs: Yksärihaku

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa